28.4.2020

Kuopio Rockia ei järjestetä kesällä 2020 – Ohjeet Ale Pupilta ennakkolipun ostaneille

Tapahtumajärjestäjän tiedote:

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Kuopiorockia ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus on Rokille tärkeintä.

Kuopiorock 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Rokkiin. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Kuopiorock -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset siis voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Kuopiorockiin. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.
Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin ja voit päättää täten lähempänä tapahtumaa, minkä lipputyypin ostat. Tai voit myös halutessasi lunastaa ostamasi 2020 Kuopiorock -lipun takaisin. Palautukset hoidetaan asiakkaalle Tiketin palautusjärjestelmän kautta. Alla ohjeet Tiketin rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukaupan asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.8.2020 mennessä.
Tiketti: Tarkista ohjeistus rahanpalautukseen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/kuopiorock2020
Tiketti palauttaa lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.